Archiv rubriky: Sport


Liga mistrů 26. 2. 2014 – Galatasaray Istanbul vs Chelsea FC online ke shlédnutí

Pusťte si online přes internet další zápas prestižní ligy mistrů UEFA. Přímo zde na této webové stránce jsme pro vás připravili střetnutí v pravdě velkolepé a to mezi tureckým klubem Galatasaray Istanbul – a anglickou Chelsea FC. Čeká nás skvělý fotbal, plný těch největších hvězd. Oba dva teamy jistě prahnou po vítězství a udělají pro něj všechno co bude v jejich silách.

Je to tak, přímo zde na této webové stránce pro vás máme přichystaný online ke shlédnutí další západ ligy mistrů. Ten si můžete pustit naprosto pohodlně a zdarma pouhým jedním kliknutím. Máme pro vás jak živý přenos, tak následně i záznam, který si můžete pustit později kdykoliv jenom budete chtít. V televizi pak tento zápas běžel na Prima Cool a to ve středu 26. února 2014.

Tento zápas bude velkou srdcovou záležitostí i pro Didiera Drogbu z Pobřeží slonoviny. Fenomenální fotbalový útočník totiž dříve hrál právě za Chelsea. Teď se musí postavit proti klubu, který mu zajistil nesmrtelnou slávu a proti trenérovi s kterým ho pojí silné přátelství. Navíc je to právě Drogba, který byl ještě před dvěma lety jednou z největších opor Chelsea. Byl to právě on, díky komu získala před dvěma lety Chelsea titul v lize mistrů pro německému Bayernu.

Veškerá přátelství ale budou muset jít stranou, protože nás čeká opravdu velkolepý fotbalový zápas a v sázce je opět hodně. Galatasaray Istanbul i Chelsea FC budou chtít ukázat, že fotbal hrát umí a výhru si právem zaslouží. Pokud i vás zajímá jak to dopadne, tak si tento skvělý fotbalový zápas pusťte online třeba právě přímo na této naší webové stránce!

Liga mistrů Dortmund X Neapol 26. 11. 2013 online ke shlédnutí

Přehrajte si živě přes internet fotbalový zápas Ligy mistrů UEFA mezi FC Borussia Dortmund versus SCC Neapol. Tento západ se odehrál večer 26. listopadu 2013. A na co se v něm můžete těšit? Samozřejmě na skvělý fotbal jak se sluší a patří.

Tento zápas bude opravdu hodně zajímavý a to hlavně proto, že Borussia má opravdu nůž na krku a je na prahu vyřazení. Jediné co jí může zachránit jsou tři body za výhru. A ty by si německý velkoklub opravdu hodně přál. Přeci jenom jarní fáze ligy mistrů může přinést spoustu zajímavých příležitostí.

Borussia se zatím pohybuje opravdu těsně na hraně. Dva zápasy vyhrál a další dva prohrála. To je zkrátka zatím málo a teď bude hrát o všechno. To je hodně překvapivé, vzhledem k tomu, že se Dortmundští fotbalisté loni dostali až do finále, kde jenom těsně prohráli s Mnichovem.

To Italům je o poznání více do zpěvu. Jsou s devíti body druzí ve skupině a k postupu jim stačí i jeden usmolený bod. Dokonce i při porážce by mohli za určitých okolností postoupit. Nejsou to tak oni na kom bude záležet odpověď. Neapol má navíc nesmírně silný útok. Obránci Borussie se s ním jistě nejdou zapotí. Útočníci jako Slovák Marek Hamšík nebo argentinec Gonzalo Higuaín vzbuzují respekt. Neapol má ale samozřejmě i kvalitní obranu.

Ale dost už povídání. Zápas Ligy mitrů z úterý 26. listopadu 2013 mezi Dortmundem a Neapolí si můžete přehrát pohodlně a zdarma online přímo zde na této stránce. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování!